aktualizované: 31.01.2024 19:39:29 

priprava leto 2012
 

29.7.2012 153ohod Mestečko

Šk fan-club Púchov - Streženice dorast 3:4(1:0)

Turza - Slávik,Moško,Šubik,Kupka - Klučka Martin,Kučera,Burianec,Remiš-

Prostredný,Novosedliak striedali: Kalus L.,Vyhnička,

gólz:Burianec,Novosedliak,Vyhnička

 

Fanclub nastúpil do yápasu proti dorastu ležérne,bez pohybu. Súper nič

neukázal a tak y futbalu boleli oči. Až po úvodnom góle Burianca,ktorý

dorazil do siete Novosedliakovu strelu sa výkon Fanclubu podstatne

zlepšil. Súpera nepsutil do žiadnej šance,ale tie svoje nepremenil. V druhom

polčase prišlo uspokojenie,chýbalo nasadenie ,agresivita a hrubé individuálne

chyby, A hoci Fanclub vyhral na šance 12:2(okrem iného M.Klučka zahodil

penaltu) výsledok skončil 3:4!

22.7.2012 13oo hod Zubák memoriál Fera Dávida

finále:

Lednica - Šk fan-club Púchov 3:0 (1:0)

Zostava Fanclubu: Slávik - Medňanský, Šúbik, Kupka, Rosina - Kučera, Burianec, Klučka J., Klučka M. - Vaniak, Kalus.

Fanclub nastúpil do finále s jednou zmenou. Keďže prvý zápas pre pracovné povinnosti nestihol, vo finále sa Janko Burianec zaradil do stredu zálohy a Ivan Šúbik sa posunul na post stopéra. Silu súpera pocítil Fanclub zasa hneď v úvode, kedy po zbytočných kľučkách stratil loptu pred šestnástkou Maťo Klučka a Lednica ju na tri dotyky dopravila až za chrbát bezmocného Mira Slávika. Fanclub sa do šancí dostával iba sporadicky, jednu sľubnú príležitosť zahodil Jirko Klučka po nie veľmi prudkej hlavičke, ďalšia hlavička Vaniaka taktiež postrádala razanciu a brankár Lednice si s ňou hravo poradil. V druhom polčase Lednica zvýšila svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov, keď po priamom kope z hranice šestnástky lopta preletela až za chrbát Mira Slávika. V závere ešte zvýšila svoje vedenie na 3:0, kedy po faule Šúbika v pokutovom území nariadenú penaltu s prehľadom premenila a mohla sa tak tešiť z celkového prvého miesta na turaji.  

semifinále:

Zubák - Šk fan-club Púchov 2:2(1:2) 4:5 p.k.

góly: Kalus Lukáš2

 

Zostava Fanclubu: Slávik - Medňanský, Blaho, Kupka, Rosina - Kučera, Šúbik, Klučka J., Klučka M. - Vaniak, Kalus.

Turnajový žreb prisúdil Fanclubu v semifinále Zubák a keďže viacero hráčov základnej zostavy chýbalo, zápas bol pomerne vyrovnaný. Veľká vďaka patrí Palkovi Blahovi, ktorý sa z pôvodne plánovaného postu diváka posunul na post stopéra, inak by nás nebolo ani 11 a celý turnaj by sa určite skončil obrovským fiaskom. Po chvílke čakania na posledného hráča Rosinu rozhodca fúkol do píšťalky a turnaj bol zahájený. Tradične zlé úvody z posledných zápasov sa opakovali aj teraz, keď už po pár minútach hrania fauloval v pokutovom území prenikajúceho útočníka domácich Janko Rosina a Frnka penaltu s prehľadom premenil. Fanclub však dokázal pomerne rýchlo vyrovnať, keď sa po priamom kope z pravej strany dostal k odrazenej lopte Lukáš Kalus a svoju prvú šancu v zápase s prehľadom premenil. O pár minút neskôr zaútočil po ľavej strane Jirko Kľučka, pohral sa s obranou súpera, presne odcentroval a Lukáš Kalus si položil brankára domácich a s prehľadom premenil aj svoju druhú šancu v zápase. Zubák začal nakopávať dlhé lopty za obranu Fanclubu, čo robilo pozliepanej obrane hostí značné problémy. Po viacerých vážnych hrozbách sa Zubáku podarilo aj vyrovnať, kéď jednu s podobných situácií a veľkú hrubku v obrane Fanclubu dokonale využil a vyrovnal na 2:2. V závere mal obrovskú šancu na hattrick Lukáš Kalus, zblízka však nedokázal vysokú loptu namieriť medzi tri žrde. Posledné slovo mal Martin Klučka, ktorý sa sám rútil z uhla na bránku domácich. Svojou strelou však trafil iba brankára domácich a o postupujúcom museli rozhodnúť až penalty.  Hrdinom rozstrelu sa stal Miro Slávik, ktorý chytil jednu zo striel Zubáka a keďže hráči Fanclubu všetky svoje penalty premenili, mohli sa tešiť z postupu do finále.

 

Treba ešte dodať, že v dramatickom zápase o tretie miesto, v ktorom kopali Lúky až tri penalty (premenili iba jednu) sa zrodil výsledok Lúky 2:0 Zubák.

Konečné poradie turnaja: 1. miesto Lednica, 2. miesto Fanclub, 3. miesto Lúky, 4. miesto Zubák